Hiburan

Zizan Nin dan isteri telah bercerai?

Perkongsian

zizan1

Setiap mereka yang mendirikan rumah tangga sudah tentu menginginkan kebahagian rumah tangga mereka sekaligus berkekalan hingga ke syurga. Namun, sebagai manusia, kita hanya mampu merancang dan tuhan menentukan segalanya.

Walaupun pedih, kehidupan harus diteruskan dan percaya dengan hikmah yang telah ditentukan oleh-Nya. Menurut sumber Harian Metro, pelakon berbakat besar Zizan Nin dikatakan sudah bercerai dengan isterinya iaitu Fazilah Hani yang juga salah seorang pembaca berita di sebuah stesen televisyen swasta

Menurutnya Zizan penceraian tersebut berlaku adalah kerana tiada persefahaman di antara kedua-duanya. Dalam masa yang sama, pelakon filem Tanda Putera ini belum bersedia untuk mengullanjut mengenai hal tersebut.zizan2

Selain perlu menghormati banyak pihak dia secara jujur tidak pernah lari daripada media berhubung perkara tersebut serta perlukan sedikit masa kerana hal itu berkaitan dengan kes di mahkamah.

Zizan Nin turut redha dengan ketentuan dari Ilahi dan berharap yang terbaik untuk kedua dua belah pihak selepas ini. Untuk makluman, bekas pasangan ini sudah mendirikan rumah tangga pada 20 Mac 2010 dan tidak mempunyai cahaya mata bersama Fazilah.

Diharapkan agar Zizan Nin akan terus tabah didalam menghadapi kehidupan selepas ini dan mempunyai perhubungan yang baik dengan bekas isteri walaupun telah berpisah.

Perkongsian

Comments

comments

Klik Untuk Dapatkan Artikel Terkini Di SmartPhone Anda
Telegram:
telegram.me/kisahdunia


P/s: Terima kasih sudi membaca dan share. Jangan lupa tag nama kekawan korang dalam komen.

Mohon kerjasama untuk klik SHARE artikel ini supaya nampak lebih aktif. Terima Kasih
ibeli4u
carikerja4u

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply