Hiburan

Ingin Menonton Movie Online Secara Percuma? Klik 10 Website Ini !

Perkongsian

Anda minat movie? Tiada wang untuk bayar tiket wayang? Tiada masa untuk ke panggung wayang? Tiada teman? Jangan risau! Bagi peminat movie yang tidak ingin mengeluarkan wang untuk ke pawagam kerana terpaksa membeli tiket wayang + popcorn  + air untuk anda dan pasangan, anda boleh menonton movie yang terkini secara online dan PERCUMA di rumah anda sahaja! Bahkan anda boleh menonton di pantai, di kedai mamak, di pasaraya dengan syarat adanya laptop/smartphone dan internet!

Selain menjimatkan wang, cara ini juga membolehkan movie untuk dimuat turun dan anda bersama pasangan tidak perlu risau lagi kerana anda boleh menonton movie ini berkali-kali tanpa henti sehingga laptop anda meletup!

Di bawah merupakan beberapa website yang anda boleh layari untuk menonton movie secara online!

1. Putlocker

1

Sila klik link site ini -> http://putlocker.is

Laman web ini merupakan my favourite website! Putlocker merupakan salah satu laman web yang memuat naik filem terbaru dengan cepat. Ia juga memberikan pengguna untuk melihat filem dari tahun 1921 sehingga kini. Pengguna boleh mencari filem dengan meletakkan spesifikasi seperti kategori dan masa yang memudahkan lagi proses pencarian filem. Ianya mesra pengguna dan filem boleh dimuat turun menggunakan aplikasi Video Downloader profesional.

2. Kaki Tube

2

Sila klik link site ini → http://kakitube.com/

Laman web ini memberikan kemudahan untuk pengguna menonton filem terbaru dan drama-drama TV. Kategori seperti anime, drama Asia dan banyak lagi boleh dicapai. Kadang-kala laman web ini berkongsi capaian dengan laman web Pencuri Movie.

3. Pencuri Movie

3

Sila klik link site ini → http://pencurimovie.se/

Pencuri movie merupakan laman web yang dikendalikan oleh rakyat Malaysia. Laman web ini memberikan kemudahan kepada pengguna untuk menonton filem, drama tv. Bukan itu sahaja, laman ini juga menyediakan tayangan live streaming kepada beberapa rancangan seperti Maharaja Lawak Mega. Laman web ini juga aktif dalam memuat naik rancangan TV Korea iaitu Running Man.

4. 123 Movies

4

Sila klik link site ini → http://123movies.to/

Laman web ini menyediakan filem terbaru untuk penggunanya. Ia juga menyediakan ruangan ‘ Request ‘ buat pengguna yang ingin membuat permintaan filem. Jika anda ingin memuat turun filem, anda boleh melakukannya tanpa perlu mendaftar dengan laman web ini terdahulu dan ianya PERCUMA!

5. SNAGFILMS

5

Sila klik link site ini → http://www.snagfilms.com/categories/

SnagFilms mempunyai beribu-ribu filem percuma yang boleh dipilih untuk ditonton. Ia juga mempunyai beberapa rancangan TV yang menarik. Laman ini tidak mempunyai banyak iklan, bahkan kualiti gambar filemnya adalah HQ. Aplikasinya yang mesra pengguna menyebabkan ianya senang diakses.

6. MEGASHARE.INFO

6

Sila klik link site ini → http://megashare.sc/

Laman web ini memberikan kemudahan buat pengguna untuk mengakses filem daripada pelbagai kategori. Ia juga mempunyai bahagian di mana pengguna boleh mengetahui filem terkini. Setiap filem mempunyai sinopsis yang sangat terperinci untuk bacaan pengguna.

7. IceFilmsTube

7

Sila klik link site ini →http://www.icefilmstube.com/categories

Laman web ini menawarkan anda pengalaman HD yang lengkap untuk kesemua filem. Anda hanya perlu memuat turun atau memasang pemain XVID ke pelayar anda.

8. JustMoviez

8

Sila klik link site ini → http://justmoviez.to/

Just Moviez adalah sebuah laman web yang menakjubkan untuk menonton filem secara dalam talian mudah percuma. Judul filem juga dikategorikan dan anda tidak akan berasa jengkel dengan kehadiran iklan tidak berguna pada laman web ini.

9. VKFLIX

9

Sila klik link site ini → http://vkflix.com/

KFLIX adalah sebuah laman web filem percuma yang amat disyorkan. Tanpa apa-apa keraguan, VKFLIX mempunyai iklan paling mesra dengan tidak mempunyai apa-apa pop-up yang menganggu anda. Untuk menikmati filem, anda hanya perlu klik dua kali pada halaman utama. Laman web ini serasi dengan semua peranti yang menyokong Flash Player, dan anda juga boleh menonton file menggunakan telefon mudah alih, tablet dan lain-lain.

10. WolowTube

10

Sila klik link site ini → http://wolowtube.cc/

Wolow Tube adalah salah satu laman web terbaru di web untuk menonton filem dalam talian. Ia adalah enjin carian untuk filem, yang telah mengumpul semua lebih daripada 15000+ tajuk filem dan setiap satu filem berada dalam kualiti yang hebat. Design adalah mudah dan asas . Ia adalah jenis  laman web baru.

Selamat menonton movie kegemaran anda secara percuma!

Perkongsian

Comments

comments

Klik Untuk Dapatkan Artikel Terkini Di SmartPhone Anda
Telegram:
telegram.me/kisahdunia


P/s: Terima kasih sudi membaca dan share. Jangan lupa tag nama kekawan korang dalam komen.

Mohon kerjasama untuk klik SHARE artikel ini supaya nampak lebih aktif. Terima Kasih
ibeli4u
carikerja4u

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply