Cinta & Perhubungan

Ketahui 5 Tanda Lelaki Yang Ikhlas Cintakan Anda

Perkongsian

182830qj7jqqtavix5jqxa

Bagi mereka yang mahu mencari pasangan hidup terutamanya wanita, pasti anda mahukan lelaki yang jujur dna ikhlas menerima anda. Bukan sahaja lelaki itu baik budi perkerti, tetapi pada dasarnya sememangnya dia bersungguh-sungguh mahukan anda.

Jika anda mahu tahu apakah ciri-ciri yang mahukan anda dengan serius dan tidak main-main, maka artikel ini akan membentu anda untuk meneliti ciri-ciri itu.

Antaranya :

1 ) Selalu ada setiap keadaan

Apa jua keadaan yang anda lalui, susah atau pun senang, dia akan menjadi orang terawal untuk ambil tahu tentang diri anda. Anda baginya adalah hal yang sangat penting. Jika anda punya masalah, mereka mahu menjadi orang yang terawal untuk selesaikan masalah anda itu.

2 ) Buat anda ketawa dan gembira

Ada waktunya lelaki serius dengan perempuan lain bila ada urusan. Namun engan anda dia cuba untuk lakukan perkara atau berkatakan sesuatu yang mungkin buat anda tersenyum lebar. Itu juga akan membuat mereka rahsia bahagia.

3 ) Tidak jemu untuk berjumpa

Kalau boleh mereka selalu mahu berjumpa dengan anda. Bila hujung minggu mereka sanggup tidak main futsal dengan rakan-rakan hanya untuk keluar untuk berbual dengan anda.

4 ) Jadi diri sendiri

Apa kelemahan dia yang pernah anda lihat? Mungkin untuk sesetengah perkara mereka akan tunjuk yang mereka marah dengan mudah, itu yang tidak boleh di sorok oleh mereka dan mereka jadi mereka sendiri. Ada ramai lelaki suka untuk tunjuk panas baran sebenar selepas kahwin. Namun lelaki yang tunjuk kelemahan diri sebelum kahwin lebih baik kerana mereka menjadi diri sendiri di hadapan anda.

5 ) Suka habiskan masa dan duit untuk anda

Bila sudah suka semua perkara dia mahu kongsi dengan anda, mungkin keretanya yang baru di beli tidak akan di beri kepada rakannya untuk di pandu. Tetapi untuk anda, dia offer tanpa sebarang masalah.  Bila dia suka macam-macam hdiah yang di belikan buat anda.

Jadi, ada tak ciri-ciri lelaki di atas yang anda jumpa sekarang?

 

Perkongsian

Comments

comments

Klik Untuk Dapatkan Artikel Terkini Di SmartPhone Anda
Telegram:
telegram.me/kisahdunia


P/s: Terima kasih sudi membaca dan share. Jangan lupa tag nama kekawan korang dalam komen.

Mohon kerjasama untuk klik SHARE artikel ini supaya nampak lebih aktif. Terima Kasih
ibeli4u
carikerja4u

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply