Semasa Viral

Gambar Mira Filzah Beraksi Lucah Hanya Edit!!

Perkongsian
mira1
Gambar Mira Filzah yang telah diedit.

Beberapa hari kebelakangan ini, kecoh satu gambar viral pelakon yang sedang mencipta nama dalam industri hiburan, Mira Filzah yang memegang jeli berbentuk kemaluan lelaki. Bagi yang tidak penyabar, mereka akan terus melabel Mira sebagai tidak sopan dan hanya merosakkan nama wanita muslimah dengan imej yang selama ini ditampilkan Mira nyata berbeza.

Banyak pihak menuntut penjelasan daripada Mira adakah benar gambar yang tersebar itu adalah tindakan sebenarnya ataupun telah diedit oleh pihak yang tidak bertanggungjawab yang dengki dengan kejayaan yang dikecapi Mira biarpun baru bergelar anak seni.

mira4

Menurut Astro gempak , aksi Mira bersama jeli tersebut dirakan ketika Mira menyambut majlis hari lahirnya baru-baru ini dan ianya jelas memberi tamparan hebat bagi Mira yang ketika ini menjadi bualan ramai dan mempunya pengikut hampir 1 juta di laman sosial Instagram.

mira2

Terkesan dengan tindakan pihak yang telah mengedit gambarnya itu, Mira akhirnya tampil memeberi penjelasan berhubung dakwaan tersebut. Seperti diduga, nyata gambar itu telah diedit seseorang.

Mira dalam gambar terbaru di laman Instagram miliknya berkata:

“Asalamualaikum.rasanya rata-rata pun dah tahu gambar diaatas(iaitu gambar sebenar) telah diedit tersebar. Tak perlulah Mira upload atau tunjuk di sini gambar yang telah diedit.

Cukuplah Mira tampil di sini nak bagitahu nak tunjuk ini adalah gambar yang sebenar.

Penjelasan lebih lanjut ada di Melodi nanti  🙂 Cuma sekaran ni, Biarlah Allah sahaja yang ,membalas.Mira pun tak tahu siapakah dalang disebalik perbuatan ini,tapi Allah tahu. Bukan tugas Mira untuk menghukum.”

Begitulah coretan daripada Mira Filzah. Masih mengekalkan kelembutan yang dimilikinya walaupun adaorang yang membuat onar terhadap Mira. Kami rakyat Malaysia berharap siapa yang membuat perkara ini cepat-cepat minta maaf kepada Mira secara personal pun dah cukup. Apapun kami, bersama orang yang benar.

Perkongsian

Comments

comments

Klik Untuk Dapatkan Artikel Terkini Di SmartPhone Anda
Telegram:
telegram.me/kisahdunia


P/s: Terima kasih sudi membaca dan share. Jangan lupa tag nama kekawan korang dalam komen.

Mohon kerjasama untuk klik SHARE artikel ini supaya nampak lebih aktif. Terima Kasih
ibeli4u
carikerja4u

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply