Inspirasi

Sihir mengandung anak ii – [kisah dunia]

Perkongsian

–> K1ik jika rasa post ini patut dibuang

Sihir Mengandung Anak II

Assalamualaikum,

Terima kasih kepada yang membaca serta memberi kan komen untuk confension saya..saya sangat sedih kerana banyak komen2 negatif yang dilontarkanyup..sekali lagi saya ulang yang perkara ini memang betul2 terjadi dan demi Allah saya tak ada niat untuk memburukkan orang lain.saya menulis dengan jujur dan tiada rekaan disebalik cerita itu

Saya maafkan sesiapa sahaja yang komen tentang penulisan saya atau apa2 pundan saya takkan maafkan orang yang sesekali menghina kakak sepupu sayaYaawak tak ada ditempat dia mahupun saya.. jadi awak merasakan yang cerita ini salah dan rekaan..jika benda ini berlaku ditempat awak mahupun keluarga awak..awak takkan menghina orang lain sebegini

Saya sangat sedih apabila orang lain menghina kakak sepupu saya.dia seorang yang kuat dalam hadapi semua iniwalaupun benda ini begitu pahit buat dia tetapi dia hadapi dengan baikdia ingat apa yang terjadi ada hikmah disebaliknya..Allah maha BesarAwak tak tahu apa yang dia alami..keluarga dia hadapi..mahupun suami diaMira seorang yang baik hati dan tidak sesekali saya nampak keburukan padanya..hati dia murni dan seorang gadis yang selembut-lembut seumpama siti Aisyahkalaulah dia tahu orang menghina dia sebegini pasti dia kecewa

Yaini kisah yang saya tak sempat nak menulis(ini apa yang diceritakan oleh ibu Mira)..semasa Mira melahirkan anak didalam bilik air rumahnyadia menangis memberitahu ibunya yang dia tak buat benda2 yang bukan2 ini (maksiat)dan ibunya menangis apabila Mira memberitahu sedemikianibunya percaya yang Mira takkan buat benda itu kerana seseorang ibu percaya dengan anaknyatidak kamu fikir kalau Mira betul2 dirogol atau apa2 yang kamu fikir itu berlaku..kenapa saat dihari perkhawinannya baru bayi itu dilahirkan??.just think..kenapa tak hari lain je..maybe selepas dia kahwin boleh suami di jaga kanbayi ini dilahirkan sebelum beberapa jam perkhawinanya..ibunya cakap kemungkinan lelaki yang menghantar sihir itu melakukannya agar perkhawinan ini dibatalkan..tetapi Alhamdulillah..semua berjalan lancar..

Sekarang ini anak Mira dah besarberumur 4 tahun sudah..bayi lelaki itu kadang2 ada yang cerita saat terdengar azan dia akan menangis..ya anak ini kita tidak mengetahui asal nya dimna tetapi ustaz berpendapat sekiranya anak itu hilang sendiri (diambil oleh jin dll) agar dibiarkan sahajasekarang ini budak itu sudah pun mempnyai adik lelaki dan keluarga Mira bahagia dan redho disetiap perkara yang berlakulupa nak cakap , memang betul ada nurse yang pengsan cuba awk melihat perkara ini depan2 mata awak..saya rasa awak pun akan pengsan..heheheand then for any men..jadilah macam suami kak Mira nipercaya kan orang yang dia sayang dan memahami situasi dia

Maaf sekali lagi diatas penulisan saya inisaya ini orang Terengganu maklumlahyang ada dalam minda ni bahasa tganu.nak pulak kena translate bahasa Malaysia asli..hehehe.sekali lagi apa yang diceritakan A sehingga Z ini adalah benarDemi Allahbuat apa saya menipusaya sebagai orang islam tahu hukum menipu adalah berdosa dan saya juga tahu yang membca confession ini juga orang islam..jadi tolong jaga adab percakapan dan jangan nak menghina orang lain..please3ada2 komen yang menghina itu harap sangat korang fikir mana yang baik dan buruk

Tujuan saya menulis ini nak berpesan kepada korang jangan2 lah pandai2 nak guna sihir nisekarang ni bermacam-macam sihir yang adafirst,kenapa saya terus percaya yang ada orang lakukan semua ini sebab ibu saya juga terkena sihir dihantar orang lain sebab dengki dengan pangkat yang ibu saya perolehi di pejabat.korang pasti ada yang dah merasai or handle orang yang terkena sihir ni macam mana. mmg scary and kena kuat imansihir..memang saya benci sangat dengan perkataan nikadang2 dia orang tak terfikir apa yang dia buat ini dah menyamai dengan kuasa Allah S.W.Ttetapi semua ini adalah sementara..diakhirat kelak adalah penentu nyaand last but not least..saya nak pesan supaya berhati-hati apabila mengenal seseorangjanganlah terlalu berharap dengan seseorang yang tak pasti ni..bila dah jatuh cinta tup tup dia tak suka pun dengan kita..and mulalah tak boleh move on lepastu terus hantar sihirlah dan ada yang latest happen hari tu perempuan yang dirogol cause perempuan tu tolak cinta lelaki tuplease..ingat..semua datang dari Allah..mungkin ada hikmah nya kita kenal seseorang itu setakat tu..kembali ke jalan Allah..kerana sebaik-baik tempat meminta pertolongan adalah Allah S.W.T..SEKIAN

A.H.AH

A.H

Sumber & Kredit: iiumc

–> K1ik jika rasa post ini patut dibuang

Perkongsian

Comments

comments

Klik Untuk Dapatkan Artikel Terkini Di SmartPhone Anda
Telegram:
telegram.me/kisahdunia


P/s: Terima kasih sudi membaca dan share. Jangan lupa tag nama kekawan korang dalam komen.

Mohon kerjasama untuk klik SHARE artikel ini supaya nampak lebih aktif. Terima Kasih
ibeli4u
carikerja4u

Add Comment

Click here to post a comment

Leave a Reply